] Pe Tocuri [

Anul acesta, prin primăvară, am făcut parte din staff-ul concursului „Miss Oriflame”, o experienţă de neuitat şi multe prietenii legate. De prin vară tot vreau să scriu postul acesta, pe care cred că interesează multe fete.

Am spus de concurs, deoarece acolo am avut bătaie de cap cu fetele cu întrebarea: cum se merge pe tocuri? Nu spun că eu am mers întotdeauna perfect, însă prietena mea cea mai bună, Alexandra, mi-a dat nişte ponturi, pe care le-am aplicat, că până la urmă, toată viaţa înveţi. Ea fiind model, a învăţat de la o vârstă fragedă să meargă pe tocuri, precum divele pe catwalk.

Cel mai important lucru, atunci când e nevoie de tocuri în picioare, este să îţi alegi perechea potrivită de pantofi. Dacă nu ştii să mergi foarte bine la înălţime, nu e nicio problemă. Nu trebuie să îţi cumperi tocul cel mai înalt din magazin pentru faptul că se potriveşte cu rochiţa, ci mai întâi, trebuie să te gândeşti la confortul tău, la cât vei sta pe acele tocuri şi, mai ales, cum vei arăta pe nişte platforme de 13 cm, dacă tu nu prea le ai cu înălţimile.

Niciodată să nu îţi cumperi pantofi cu o mărime mai mare sau mai mică, deoarece îţi vei strica în totalitate piciorul! Pe lângă lucrul acesta, te vei chinui atât de tare încât se va vedea şi nu vei mai arăta ca o fată încântătoare, ci ca o pisicuţă chinuită.

Pontul pe care trebuie să îl aplici este unul foarte uşor, doar că necesită puţin exerciţiu: Întotdeauna stai dreaptă, ţii genunchii drepţi când păşeşti şi ai încredere în tine! Nu e ceva imposibil, doar trebuie să îţi doreşti şi să exersezi pentru imaginea ta!

Fetele din concursul „Miss Oriflame” nu se descurcau foarte bine pe tocuri, însă după o zi de antrenamente, profesionalismul şi perseverenţa şi-au spus cuvântul! Au fost minunate pe scenă, şi-au stăpânit emoţiile, au dat tot ce au avut mai bun din ele şi au avut încredere în forţele proprii. Ele au putut, asta înseamnă că poţi şi tu!

Vă postez nişte fotografii, să vedeţi că se întămplă şi la case mai mari!

models-falls-1

three

topankablog.hu

34D04436C6ED75725A2478E9AA45AE 84813193-2739999_0x440 3563326728973613611

04

Eu vă pup şi zâmbiţi că vă stă bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: