] Natural is always better! [

M-am tot pornit să scriu un post despre make-up şi abia acum reuşesc. Am trecut des pe lângă eleve de liceu care erau insuportabil(adică exagerat) machiate. Fetelor, vă stă bine atunci când mergeţi în club! La şcoală, din câte ştiu eu, se poartă încă decenţa!

Ceea ce e important să ştiţi este faptul că sunteţi frumoase! Frumoase şi dimineaţa, şi la şcoală şi în club. Dimineaţa, atunci când nu aveţi pic de machiaj, păr zburlit şi pijamale cu Snoopy, la şcoală când aplicaţi o simplă cremă BB cu puţină mascara, şi în club, când aplicaţi pudra mată, creionul de sprâncene şi fardul de pleoape profi.

Vreau să fac comparaţie, arătându-vă cât de bine a-ţi putea arăta şi mai naturale. Vorba aia: „natural is always better”.

Image

Eu recomand naturaleţea, pentru că ştiu că veţi impresiona mult mai tare dacă vă păstraţi exact aşa cum v-a lăsat Mama Natură! Dacă nu doriţi un machiaj atât de simplu pentru liceu, optaţi pentru o linie discretă de tuş, care vă va pune în evidenţă ochii în modul în care ştiu că vi-l doriţi! Şi, mai ales că a început deja sezonul rece, să aveţi mereu la voi un balsam pentru hidratarea buzelor!

Cum am spus şi mai sus, recomand naturaleţea, dar iubesc linia definitorie a tuşului şi, clar(!!!), ador machiajul profesional. Secretul constă în alegerea potrivită a tipului de machiaj pentru ocaziile obişnuite, şedinţe foto sau evenimente glamour!

190420132711

_MG_9075

_MG_2805

Să nu uitaţi să zâmbiţi că vă stă bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: