] Viaţă de cămin [

Am stat în chirie şi credeam că e cel mai bine…uite că m-am înşelat! Căminul e parte din viaţa unui student, chiar dacă e privat, tot cămin este!

Sibiului nu i-am dus dorul prea tare şi am venit cu doar o parte a sufletului meu încoace, restul am lăsat acasă pentru când mă întorc. Nu aveam de gând să stau nici măcar o zi, însă cu toate festivităţile de deschidere, ba pe universitate, ba pe facultate, s-a afişat şi orarul şi abia abia dacă mai pot scăpa cu viaţă din săptămâna asta. Nu că aş fi ajuns eu la vreuna din festivităţi, însă am fost prezentă, cum se spune, cu gândul. Am preferat să mă adăpostesc de ploaie sub plapuma din patul meu de cămin, şi să râd încontinuu de boacănele băieţilor care mi-s dragi a naibii.

Începutul a fost mai greu, până am cunoscut nou veniţii în cămin, până am mâncat o dată la SuperMama şi am dat o tură de centru, pe jos, că de acolo apele s-au dezgheţat(noroc că am prins două ore de vreme relativ bună, gen fără ploaie). Şi uite că am stat în cămin mai mult decât îmi propusesem, şi mai am de stat încă cel puţin o zi- nu se ştie dacă voi mai primi reducerea la tren fără legitimaţie ştampilată sau chiar sunt nevoită să mă trezesc mâine pentru cursuri şi secretare- dar nu mă supăr atâta timp cât căminul îmi e alături.

Image

Viaţa de cămin e viaţă! Mă gândesc doar la poveştile (mai bine spus bârfele) cu fetele în miez de noapte, strânse la un loc printr-o cameră, întrerupte uneori de băieţii care fac glume, ba cu măşti de haloween, ba, mai nou, cu ţigănci vrăjitoare-ghicitoare în glob (globul fiind o parte dintr-o veioză a proprietarului). Şi, precum le-am spus şi colegelor ieri, la cămin încerc să fiu fashion, dar la ce frig e afară, şi ce lung e drumul până la facultate, prefer „pufoaica” pe mine şi fashion-ul pe dedesubt.

Image

Eu vă spun „have fun” şi vă pupă căminiştii!

Zâmbiţi că noi zâmbim şi ne stă bine!

Reclame
Comments
2 Responses to “] Viaţă de cămin [”
  1. Ionut spune:

    Asa e, nimic nu se compara cu viata de camin si cu chefurile din toiul noptii. Peste ani iti vei amniti cu mare drag momentele astea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: