] Tell me about it! Stud! [

http://www.magisto.com/video/PgQMY0haBTxsR0JpYw

A fost, a rămas şi va fi!

Musicalul de excepţie din anii `70, Grease, a dus la formarea noilor generaţii în materie de dans, muzică, modă şi atitudine.

Adolescenţa lor era formată din tabere, petreceri şi multă voie bună, pe muzică de calitate. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce oare toţi ştim versurile trupei Queen din melodia „Love of my life”, să nu mai spun de solistul trupei, Freddy Mercury, pe versurile cărora urlăm mai tare decât urşii (vorba vine), atunci când câştigăm câte ceva :”We are the champions, my frieeenddd!”? Dar de skinny jeans cu talie înaltă? Să amintesc oare şi de cureaua purtată îndrăzneţ în jurul taliei sau de onduleurile provocatoare ale adolescentinelor?
Uite că DA, muzica şi stilul din vremea alor noştri nu vor muri niciodată! Şi ştiţi de ce? Pentru că noi nu vom lăsa să se întâmple, noi generaţie de ce dorim noi să fim, vom şti mereu versurile, nu din respect, ci pentru că iubim şi noi melodiile pe ritmul cărora lăsăm sufletul să danseze.
Cu siguranţă voi dansa pe melodia aceasta şi peste 20 de ani, eu şi generaţia în colanţi (dacă cea în blugi au fost ai noştri, probabil, ca să fiu realistă, noi suntem generaţia`n colanţi).
Recomand acest film cu dragă inimă, şi vă sfătuiesc să mergeţi până la „tătic” să-i şoptiţi doar dorinţa de a scoate casetele sau discurile prăfuite din pod (sau beci, după caz)! Şi aici mă opresc!

Vă pup şi zâmbiţi că vă stă bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: