] Home-made by buni` [

Zilele de vară parcă au trecut pe lângă mine şi nu am făcut mai nimic. Ai mei sunt plecaţi asta înseamnă că sunt home-alone şi chefurile ar trebui să se ţină lanţ, însă în realitate eu lenevesc toată ziua, nu răspund la telefon, mă perind prin toate camerele, şi bineînţeles, nu pot lipsi defilările de modă, vechi încă de pe vremea copilăriei (hahaha).

on blogg

Shirt TOPSHOP-Heels H&M-SKIRT HOME-MADE BY BUNI

Ieri, după atâtea zile de leneveală, mi-am făcut curat prin dulap şi am dat peste hainele făcute de buni (nu e vorba că nu ştiam unde sunt dar fiindcă stilul mi s-a impus mai bine în minte în perioada „I have 70 kilos” eram sigură că îmi sunt prea mari pentru a fi purtate). Mare mi-a fost mirarea când am descoperit cât de bine îmi stau, cu accesoriile potrivite şi ajustările necesare, hainele croite de bunică-mea!

Am fost atât de fashionable încât m-am dus la buni şi a recunoscut din prima creaţia ei de „mare designer”. Cât de în vârstă este, mă iubeşte ca ochii din cap şi îşi doreşte chiar şi acum, când nu mai vede ca înainte, să mă ajute să îmi ajustez hainele( că doar nepotă-sa tre` să aibă cele mai trendy haine).

În final, indiferent ce haine purtaţi, firmă sau buni’s trend, să vă simţiţi bine şi să aveţi încredere în voi. Cum spunea Răduleasca „păşeşte ca şi când 10 bărbaţi s-ar uita după tine”!

Vă pup, dragii mei! Şi zâmbiţi că vă stă cel mai bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: