] M-am născut într-o ţară cu mult prea multe femei frumoase! [

Braşov, altă destinaţie, alte lucruri de trăit! Am reuşit să mă „furişez” de acasă şi să plec din nou, mai aproape de data asta, spre un concurs de frumuseţe care nu s-a dovedit a fi pe placul aşteptărilor mele.Image

Aflasem după ce am ajuns în local că e de fapt doar o etapă a concursului Miss European Turism şi finala se va desfăşura sâmbătă în Poiană! Am vrut să aflu detalii din culise despre concurs, unde fetele înscrise erau de pe întreg continentul. Domnişoarele s-au cam plâns că organizatorii le înnebunesc cu tot felul de shooting-uri şi defilări şi nu le lasă deloc să doarmă, având program de dimineaţa până seara, astfel am luat şi mai în serios evenimentul!

Odată început concursul, rezultatele au fost dezastruoase, fetele neştiind coregrafia, nu prea le aveau cu mersul de manechin, să nu mai spun de grăsimea şi celulita greu de neobservat. Mă gândeam într-o doară că aş putea participa şi eu, chiar dacă nu mă ridic la standardele „europene” cu înălţimea că în rest stau binişor (hahaha).

Încă o dată, acest concurs, mi-a întărit părerea pe care o aveam de ceva timp că m-am născut într-o ţară cu mult prea multe fete frumoase şi că româncele noastre excelează în frumuseţe cât şi în comportament. Sunt mândră de toate fetele ce ne reprezintă în lume, fie ele pe podium, fie în competiţii sau doar pentru o afacere gândită bine!

Cu povestea spusă, eu vă zic doar atât: Zâmbiţi că vă stă bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: