Drumuri bune, şoferi!

Astăzi am vrut să încep total diferit acest post dar un necaz nu vine niciodată singur (sau cum era). După trei ore de stat cocoţată în pat cu gândul la somn, că de prins nu îl puteam prinde, telefonul minune a sunat! Plecare şi îmbrăcare, cu părul ud şi no make-up (să fiu la modă că văd că se poartă hihi), cheie şi am plecat. Bine măcar că vremea a ţinut cu mine şi soarele m-a tot însoţit în drumul meu spre Cluj.

De ajuns la Cluj, nu am ajuns, nu că nu am mai putut conduce, ci destinaţia s-a schimbat pe drum, un fel de „the plan has changed”! Turda, welcome in my world! Aşadar, după trei radare, mers în coloană după zeci de tiruri, maşini cu şoferi care habar n-aveau ce înseamnă distanţa între autoturisme, să nu mai spun de şoferii cu boliduri marca „I’m the boss, so dă-te la o parte”!

Ajunsă la destinaţie, „marfa luată”, înapoia spre casă că doar nu demult am plecat de acolo! Gândul meu era să vă povestesc feeling-ul meu şi plăcerea de a conduce, că serios de nu mi-a plăcut planul ăsta făcut în cinci minute. Dar bineînţeles, ce îţi propui nu iese, că doar de la tati ştiu „Nu fă planu’ ca ţiganu’!.

Intrată în oraşul medieval mult iubit, Sighişoara, totul bine şi frumos până când în drumul obişnuit către casă, mai întâmpin câte-un semafor, că deh două avem şi noi în umilul nostru municipiu, şi plec în trombă că doar mă „grăbeam”. Ca să vezi, după 200 de km parcurşi pân’ la Turda şi’napoia, dau de-un radar în mişcare, şi guess what, sunt prinsă în fapt cu 78 de km la oră. Mai perfect nu se putea…de discutat cu poliţiştii nici nu mi-a trecut prin cap, că li s-a cam dus vorba prin oraş că sunt hăi mai spurcaţi din curtea şcolii şi nah tot eu nimeresc aşa, deci am lăsat-o moale cu nervii şi m-am simţit mai vinovată ca oricând.

ImageDupă aproape trei ani de şoferie, prima mea amendă şi-a primit bine meritatul loc în bord, normal, că doar nu mi-oi pune în ramă măgăria mea şi „indulgenţa” poliţiştilor de a mă taxa. În felul acesta, ziua mea a continuat aflându-mă în pat şi scriindu-vă vouă, cititorilor, trăirile mele nu? Să fie norocul şi mai mare, şoferi băgaţi de seamă că de azi s-au cam scumpit preţurile la amenzi iar norocoasă de mine a simţit-o pe propria piele(mai scot 20 de lei din buzunar).

Outfit-ul meu de azi a fost alcătuit din pantaloni scurţi H&M, T-shirt Chicoree şi cizmuliţe from bazar! Cu toate că îmi trecea prin minte că poliţiştii mai sunt şi bărbaţi pe lângă al dracului de neîngăduitori, senzaţie nu am prea făcut în faţa lor cu fashion’u impus!

Vă pup şi…zâmbiţi că vă stă bine!

Reclame
Comments
One Response to “Drumuri bune, şoferi!”
  1. Bunea Andrei spune:

    Cred ca era un mare cretin ala care ti-a dat amenda sigur era militian cu scoala facuta pe timpul bolsevicilor , sunt unii barbati fara scula cum se zice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: