Done it all together!

Cum se spune, începutul e mai greu că apoi totul vine de la sine. Eu am început să vorbesc de oameni şi continui şi în acest post să o fac. Vreau să fie prezentă pe blogul meu şi Alex, prietena mea cea mai bună, lângă care am descoperit ce înseamnă o prietenie, cu certuri şi împăcări, supărări şi vorbe în plus!

Sufletul meu care lasă totul din mână doar pentru a mă strânge în braţe după trei zile despărţite….care mă lasă să intru în lumea e şi împarte totul cu mine pentru că ştie că nu va greşi! E atât de frumoasă! Buzele ei care ştiu să aline orice durere, pe care le face senzuale cu acelaşi ruj roşu înainte de o seară în club…formele ei pline de dorinţe şi perfecte care îi definesc personalitatea! Mâinile ei mereu hidratate şi unghiile niciodată lungi şi perfect îngrijite. Simplitatea ei care o defineşte chiar şi prin hainele ce le poartă (simplitatea care ma defineşte şi pe mine, mai nou, ca om şi mai ales ca prieten). Aş face orice pentru ea pentru că ea chiar e sora mea, sora mea de prietenie şi sufletul existenţei! (nu poţi ştii şi simţi asta doar după ce descoperi ceea ce am descoperit eu fără premeditare). Cand îmi spunea mami că sunt raza ei de soare ştiam ca atunci cand voi avea un copil voi ştii ce simte…eu spun că asta simt acum! Îţi mulţumesc pentru tot!

Asta am spus pe facebook acum câteva luni, asta simt şi acum şi (sper că) voi simţi chiar şi când voi fi căsătorită sau plecată cine ştie pe ce insule (hahaha).

www.alemariuca.wordpress.comImage

Reclame
Comments
One Response to “Done it all together!”
  1. Ale Măriucă spune:

    Reblogged this on ale măriucă and commented:
    Unele lucruri sunt mai importante decat altele.. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te altor 465 de urmăritori

  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: